Er is één jarig, hoera hoera! 

Speelboerderij Elsenhove biedt een heerlijke omgeving voor je (kinder)feestje. Wij kunnen groepen tot circa 30 personen ontvangen. Door de combinatie van de kinderboerderij met een avontuurlijke natuurspeeltuin, is er voor de kinderen altijd wat te doen. En terwijl de kinderen aan het spelen zijn, zorgen wij van tHuis op Elsenhove graag voor de volwassenen.

Arrangementen kinderfeestjes

Tijdens de feestjes bieden wij altijd een arrangement aan voor de kinderen. In aanvulling op de arrangementen is het ook mogelijk om een knutselactiviteit toe te voegen. Omdat wij dit moeten voorbereiden, horen wij dit graag minimaal een week van te voren. 

Kinderarrangement

(voor ieder kind verplicht)

Standaard Onbeperkt limonade, popcorn en een fruitijsje € 7,00

Lekker & Gezond

Flesje bio appel- of perensap, stukken vers fruit in een wafel, popcorn € 8,50
Lekkerbek Onbeperkt limonade, popcorn, poffertjes en een fruitijsje € 9,50

Meerprijs knutselen 
(altijd in combinatie met één van de arrangementen)

Sieraden maken Voor iedereen een armbandje of een ketting € 7,50
Sneeuwbollen maken  Maak je eigen tekening in een sneeuwbol € 7,00
Houten prinsessenspiegel Beschilder je eigen prinsessenspiegel € 6,00
Houten zweefvliegtuigjes Beschilder je zweefvliegtuig en test meteen de zweefkracht  € 5,50

Het knutselen gebeurt altijd onder het toeziend oog van de ouders/begeleiders. tHuis op Elsenhove verzorgt alleen de knutselpakketten en eventueel benodigde instructies. 

In aanvulling op het arrangement kan je ook van onze kaart extra lekkernijen bestellen. 

Indien je een arrangement op maat wenst, zoals bijvoorbeeld kosher eten, kan je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Volwassenen

Voor de volwassen zijn er geen arrangementen, maar kan er gewoon van de kaart besteld worden. 

Tevens is het mogelijk om een hapjesschaal te bestellen voor € 25,00. Deze schaal biedt een combinatie van 5 verschillende vegetarische snacks. Aangepast aan het seizoen. Wij adviseren ongeveer één schaal per vijf volwassenen. Indien dit gewenst is, horen wij dit graag uiterlijk drie dagen van te voren. 

Verhuur Kota

Naast het theehuis en de natuurspeeltuin ligt een kleine Finse blokhut op een eigen terrein. Deze blokhut heet de Kota. De Kota kan je huren voor je eigen kinderfeestje tot maximaal 12 kinderen. Naast de Kota staat ook een eigen picknicktafel waar je gebruik van mag maken. De ruimte zelf is feestelijk versierd, hier hoef je niets voor te regelen.

De Kota wordt per uur verhuurd. Het eerste uur is de huur € 30 en het tweede uur € 25. Bij de huur neem je altijd los kinderarrangementen voor het feestje af.
Dit huisje is een fijn om te huren op het moment dat je niet helemaal zeker bent van het weer. Voor de kleine artiesten ligt er klein materiaal om mee te knutselen/tekenen. 

 Van 1 november tot en met 28 februari krijg je het tweede uur huur van de Kota gratis. 

Tijden aanvang verhuur
Dinsdag tot en met zaterdag Zondag
Boerderij open van 10.00 tot 17.00 uur Boerderij open van 14.00 tot 17.00 uur
10:15 (tot 11:15) 14:15 (tot 15:15)
11:30 (tot 12:30) 15:30 (tot 16:30)
12:45 (tot 13:45)  
14:00 (tot 15:00)  
15:15 (tot 16:15)  

 NB: de horeca sluit om 16:30 uur haar deuren. 

Spelregels

  • tHuis op Elsenhove verzorgt al het eten en drinken tijdens het feestje, je mag geen eigen consumpties meenemen. 
  • Uitzondering hierop is een verjaardagstaart. Een eenvoudige taart kan door ons verzorgd worden (vraag naar het actuele assortiment) en wij hebben enkele gedecoreerde verjaardagstaarten in ons assortiment. Wil je zelf een taart meenemen, dan vragen wij hier een vergoeding voor (schotelgeld) van € 15,00 per taart. Je mag dan gebruik maken van ons servies.
  • Op het hele terrein van de speelboerderij is het niet toegestaan om alcohol te consumeren of te roken. 
  • Voor de kinderen vragen wij om een kinderarrangement af te nemen. Deze arrangementen gelden als omzetgarantie en het vooraf besproken aantal kan op de dag zelf niet gewijzigd worden. 
  • De Kota is voorzien van feestelijke versiering. Indien je zelf extra versiering wil meenemen, vragen wij je dit direct na afloop van het feestje weer mee te nemen. 
  • Ballonnen en pinatas zijn niet toegestaan. Dit kan een gevaaro opleveren voor de dieren die op de boerderij leven. 
  • Het is niet toegestaan om zelf muziek mee te nemen of te draaien. 
  • De reservering is pas definitief als je van ons een bevestiging met de gemaakte afspraken ontvangen hebt.
  • Annuleren is alleen mogelijk door het sturen van email. Tot 2 weken van te voren kan je kosteloos annuleren. Als je later dan 2 weken van te voren annuleert, dan berekenen wij de kosten van de huur van de Kota. 

 Voor meer informatie of om te reserveren neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Activiteiten 

tHuis op Elsenhove is tijdens de feestjes alleen verantwoordelijk voor de ruimte en het eten en het drinken. Als je op zoek bent naar een partij die kan meehelpen met de organisatie van de inhoud van het feestje, adviseren wij bijvoorbeeld de volgende partij. 

 

Lovely Faces
Mandy Jouby van Lovely Faces verzorgt glittertattoos, schmink en hairfeathers tijdens feestjes. Dit voor de nodige bling bling die bij sommige feestjes nou eenmaal hoort. 

Contact en meer informatie over Lovely Faces: http://lovelyfaces.webklik.website/

Op het moment dat je zelf liever iemand meeneemt, dan overleggen wij graag vooraf of dit mogelijk is. De kinderboerderij is een openbare gelegenheid, waar veel kinderen en dieren rondlopen. Niet alle is mogelijk.