Kinderfeestjes zijn van harte welkom. Wij vragen jullie wel om er rekening mee te houden dat de 1.5 meter maatregel nog altijd van kracht is en gevolgen kan hebben op onze mogelijkheden. 

Speelboerderij Elsenhove biedt een heerlijke omgeving voor je (kinder)feestje. Door de combinatie van de kinderboerderij met een avontuurlijke natuurspeeltuin, is er voor de kinderen altijd wat te doen. En terwijl de kinderen aan het spelen zijn, zorgen wij van tHuis op Elsenhove graag voor de volwassenen.

Arrangementen kinderfeestjes

Tijdens de feestjes bieden wij altijd een arrangement aan voor de kinderen en is het aanvullend mogelijk om losse consumpties te bestellen. De jarige krijgt altijd een klein cadeautje mee naar huis.

Kinderarrangementen, prijzen per kind
Standaard onbeperkt limonade, popcorn en een fruitijsje € 6,50
Lekker & Gezond flesje bio appel- of perensap, bananenmuffin, popcorn € 7,00
Lekkerbek onbeperkt limonade, popcorn, poffertjes en een fruitijsje € 9,00

In aanvulling op het arrangement kan je ook van onze kaart extra lekkernijen bestellen. Tijdens het feestje is het mogelijk om een speurtocht over de boerderij te doen, deze speurtocht bieden wij gratis aan. Ga op zoek naar de dieren die op de foto staan en probeer hun namen te vinden. (in verband met Corona maatregelen, mogen de dieren momenteel niet geaaid worden).

Indien je een arrangement op maat wenst, zoals bijvoorbeeld kosher eten, kan je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Volwassenen

Voor de volwassen zijn er geen arrangementen, maar kan er gewoon van de kaart besteld worden.

Tevens is het mogelijk om een hapjesschaal te bestellen voor € 25,00 per persoon. Deze schaal biedt diverse hapjes waar onder gerookte amandelen, breekbrood met aïoli en een andere dip, chips, olijven en een hartige hapje van de kaart. Wij adviseren ongeveer één schaal per vijf volwassenen.  Indien dit gewenst is, horen wij dit graag uiterlijk drie dagen van te voren. 

 

Verhuur Kota

Naast het theehuis en de natuurspeeltuin ligt een kleine Finse blokhut op een eigen terrein. Deze blokhut heet de Kota. De Kota kan je huren voor je eigen kinderfeestje tot maximaal 12 kinderen. Naast de Kota staat ook een eigen picknicktafel waar je gebruik van mag maken. De ruimte zelf is feestelijk versierd, hier hoef je niets voor te regelen.

De Kota wordt voor € 25,00 per uur verhuurd. Indien je kiest om de Kota voor 2 uur af te huren, krijg je een extra kwartier cadeau. Bij de huur neem je altijd los kinderarrangementen voor het feestje af.
Dit huisje is een fijn om te huren op het moment dat je niet helemaal zeker bent van het weer. Voor de kleine artiesten ligt er klein materiaal om mee te knutselen/tekenen. 

Tijden aanvang verhuur
Dinsdag tot en met zaterdag Zondag
Boerderij open van 10.00 tot 17.00 uur Boerderij open van 14.00 tot 17.00 uur
10:15 (tot 11:15) 14:15 (tot 15:15)
11:30 (tot 12:30) 15:30 (tot 16:30)
12:45 (tot 13:45)  
14:00 (tot 15:00)  
15:15 (tot 16:15)  

 NB: de horeca sluit om 16:30 uur haar deuren. 

Spelregels

  • tHuis op Elsenhove verzorgt al het eten en drinken tijdens het feestje, je mag geen eigen consumpties meenemen
  • Uitzondering hierop is een verjaardagstaart. Een eenvoudige taart kan door ons verzorgd worden (vraag naar het actuele assortiment) maar wij kunnen geen gedecoreerde verjaardagstaarten verzorgen. Wil je zelf een taart meenemen, dan vragen wij hier een vergoeding (schotelgeld) voor van € 15,00 per taart. Je mag dan gebruik maken van ons servies.
  • De Kota is voorzien van feestelijke versiering. Indien je zelf extra versiering wil meenemen, vragen wij je dit direct na afloop van het feestje weer mee te nemen.
  • De reservering is pas definitief als je van ons een bevestiging met de gemaakte afspraken ontvangen hebt.
  • Annuleren is alleen mogelijk door het sturen van email. Tot 2 weken van te voren kan je kosteloos annuleren. Als je later dan 2 weken van te voren annuleert, dan berekenen wij de kosten van de huur van de Kota.

 Voor meer informatie of om te reserveren neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Activiteiten 

tHuis op Elsenhove is tijdens de feestjes alleen verantwoordelijk voor de ruimte en het eten en het drinken. Als je op zoek bent naar een partij die kan meehelpen met de organisatie van de inhoud van het feestje, adviseren wij de volgende partijen. 

Emilie Zandvliet (Peuters en Kleuters in het wild)
Emilie komt al jaar en dag op de Speelboerderij om allemaal verschillende buitenactiviteiten tijdens de feestjes te organiseren. Dit kan zijn dat zij gaat schat zoeken met de kinderen, een piraten of heksenthema organiseert of een natuurspeurtocht over de boerderij. Veel is mogelijk en op maat aan te passen aan jullie wensen. 

Contact opnemen met Emilie gaat via: pihwuithoorn@telfort.nl  

Lovely Faces
Mandy Jouby van Lovely Faces verzorgt glittertattoos, schmink en hairfeathers tijdens feestjes. Dit voor de nodige bling bling die bij sommige feestjes nou eenmaal hoort. 

Contact en meer informatie over Lovely Faces: http://lovelyfaces.webklik.website/

Happy kinderfeestjes
Happy kinderfeestjes verhuurt feestkisten, gevuld met alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk kinderfeestje. Zo heb je een echt themafeestje zonder dat je er zelf iets voor hoeft te regelen. Alleen de begeleiding van het feestje op de dag verzorg je zelf. Deze toffe themafeestjes zijn momenteel alleen mogelijk in combinatie met huur van het verjaardagshuisje. 

Voor alle mogelijkheden en inspiratie: http://happykinderfeestjes.nl/